2012. november 22., csütörtök

Újból ünnepeltünk...

Október 28-án Kalotaszentkirályon hálaadó ünnepélyen vettünk részt. Tizennyolcan érkeztek Szeghalomról és Berettyóújfaluból Gál Lajos lp. testvérrel. Örültünk az együttlétnek, mivel saját átéléseikről tettek bizonyságot a vendég testvérek, és jó volt mindenben látni Isten hatalmát és kegyelmét. Méltó a mi Urunk a hálára mindenért !

  
Szeretetvendégség
November 4-én Angliában voltunk. A Felixstowe-i Gyülekezetben is részt vehettünk. Felejthetetlen lesz mindig számunkra az, hogy az első éneket ,,Feltámadt Hős, oh dics neked..." fennállva énekelte az egész gyülekezet, közös karban és hat versszakával. Gyönyörű volt, a földön már szebb nem is lehet !








November 18-án Tordán keresztségi ünnepélyen voltunk, ahol öt fehérruhás tett bizonyságot hitéről. A vendég lp. Novák Zsolt tv. volt Gyergyószentmiklósról. Csodáltuk az odaszánt életét és hűségét Istenhez. Sok megtapasztalásban van része az Úr munkájában, jó volt hallani belőle néhányat. Mindenkit buzdított imádkozó és odaszánt életre, figyeljünk a Szentlélek vezetésére, és legyünk Krisztus bizonyságtevő gyermekei. Nagyon sok lelki áldásban volt részünk, segítsen az Úr, hogy az elhangzott Ige legyen gyümölcsöző a mi életünkben !

Tordai Magyar Baptista Imaház


Novák Zsolt lp.

Székely Béla lp., Rajna Ottó lp., és Novák Zsolt lp. testvérek mondtak áldást kézrátétellel



4 megjegyzés: